fredag 28 november 2008

Vintage

Vintage betyder rakt översatt - årgång, och är ett flitigt använt uttryck i såväl kläder som inredning, för att beskriva något som ser gammalt ut men som faktiskt kan vara helt nytillverkat ibland.
Jag blandar gärna och ofta in vintage i butiken när jag kan, och en av December nyheter är en vacker tre-delad spegel
I denna bild syns inte hela spegeln, men det ser ni mer av i butiken :)


En annan ny vintage attiralj är denna nya Date Indicator, det finns en annan i butiken sen tidigare, se här. Men denna är alltså helt ny, och kanske till och med ännu lite finare :)
Den ser och känns lika sliten och gammal ut, som om man funnit den i en antikaffär på riktigt. Väldigt fin tycker jag :)


Från Belgien kommer dessa vackra ting och laddas upp i butiken under helgen!

En trevlig helg till er alla och tack för att ni kikar in!
kram :)
M

4 kommentarer:

 1. Gdmorgon Magdalena!

  Önskar Dig en skön adventshelg och hoppas den bjuder på mycken julstämning även om snön kanske inte finns kvar. Här har all snö töat och regnat bort de senaste dygnen men jag håller tummarna för att vi snart får lite lagom mycket igen.

  Morgonhälsning från Karin.

  SvaraRadera
 2. Hej Magdalena!

  Vad härlig datumsnurran är, den har jag helt missat. Kanske skulle vara en fin julklapp till mig själv att ha i butiken. Jag kollar in de nya varorna först. Ha en skön 1.a advent./Merja Lilla Huset

  SvaraRadera
 3. Hej !!
  Valdigt fina saker.....
  Jag gillar vintage....bade ordet och sakerna.....jag gillar aven morka farger....tycker det ger djup at en ljus bakgrund.....
  Ha en bra advent..!!!!!
  Monica

  SvaraRadera
 4. Nä, den där var ju finare en min datumsnurra.
  Får nog glömma din affär(även andras) efter strulet med datorn ja du vet så är det typ tomt i plånboka. Men pengar kommer säger både banker och försäkringsbolag:0)

  Hoppas du får en riktigt skön 1:
  adventshelg.

  SvaraRadera