lördag 1 november 2008

Julen är öppnad på PAR COURRIER

Nu har jag äntligen släppt lös Julen på PAR COURRIER, jag hoppas att ni kommer att hitta något som ni gillar :) Mitt största tema blir den vita julen à la White Christmas i en blandning av nytt och gammaldags. Men givetvis försöker jag plocka in lite rött där jag kan.

Ni som har följt med i bloggen vet ju att jag var ju iväg till
Belgien redan i Midsomras för att handla in julsaker och jag kan väl säga att ungefär hälften av det ni hittar i butiken är därifrån.
Men hur svårt var det inte att stå och välja julpynt på Midsommarafton i Antwerpen....kändes ju onekligen lite ovanligt..

Detta är PAR COURRIER´s första Jul och jag har absolut ingen aning om vad det kommer att innebära, har jag köpt in för lite eller för mycket? Julhandel har man ju "hört talas om", men vad kommer det att innebära för min butik??
Jag skulle egentligen även skickat ut Nyhetsmailet idag, men hann helt enkelt inte få det klart, så blir det i bland..
Därför får ni som läser denna blogg lite förtur nu eftersom Nyhetsmailet inte går ut förrän på måndag nu i stället och det är till ca 2000 prenumeranter runt om Sverige, Finland och Norge.
Så passa på att handla nu, för en del av produkterna går nämligen inte att få tag på igen, dvs slutsålda hos leverantörer. Jag kommer att göra vad jag kan för att få tag på dessa igen..

jättekotte som jag plockat på Corsica 2003
Jag vill önska alla en riktigt mysig helg, själv ska jag försöka hinna med att besöka Bromma Kyrkogård i Stockholm under helgen. Det är så vackert när det lyser upp med alla ljus, får en verkligen att tänka på dom som inte finns med oss längre..


En extra stor kram på er alla och stort tack..
/Magdalena


www.parcourrier.se

15 kommentarer:

 1. Så fina bilder - måste givetvis skynda mig in på Par Courrier och se allt fint!
  Hoppas du får en fin dag.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Ska genast in och titta...önskar bara att plånboken var lite tjockare...
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Har vært inne å kikket. Mye fine ting:O=) Må vel si som Fyra årstider hadde ønsket at lommeboka inneholdt litt mer store lapper.
  Klem

  SvaraRadera
 4. Ååå vad mycke fint!! Snacka om att få julkänsla...Får nog ta mig en titt med en gång!

  Ha en go helg, Jennie

  SvaraRadera
 5. Hej!!
  Var inne och snabbtittade pa Par Courrier.....WOW !!!
  Du har verkligen jattefina saker,magdalena.....otroligt vackra foremal som jag inte sett nagon annanstans....
  Du kan verkligen vara stolt over dig sjalv,for att valja ut foremal med sadan omsorg som du gjort ar verkligen inte latt....!!!
  jag gar in sedan och bestaller.......for det finns ett par saker jag nog inte vill vara utan denna jul....
  Ha en bra dag.....detta ar ju en speciell dag som agnas at nara och kara som inte ar med oss har langre.......men som foljer oss pa annat satt......
  Kram,
  monica i Rom

  SvaraRadera
 6. Julskridskorna är beställda!!!
  (o lite annat) Wohoooo!
  Jätte jätte fina saker!
  STOR KRAM
  från GBG

  SvaraRadera
 7. Du jag ska genast kika in där, otroligt vackra bilder Magda!
  Kram Zinkbaljan

  SvaraRadera
 8. Äntligen! Jag har längtat.
  Nu ska jag in i butiken och bara njuta.
  Kram, Maud

  SvaraRadera
 9. Äntligen har julen kommit! Jättejättefina saker, funderar hårt på den vita kristallspiralen... Det är en stor risk att den hittar vägen hem till mig :).
  Kramkram Mia

  SvaraRadera
 10. Sitter här och dreglar och önskar att jag inte skulle leva på mammapeng närmsta året. Fattar faktiskt inte hur jag ska klara det. Hade så inte varit fallet så hade jag besällt julljusstaken, fattigmanskulor, tyghjärtana, den vita snow crystal och en massa andra härliga saker.

  Nu fick jag nöja mig med en nalle för livet. Hoppas lillan i magen kommer välja den som sin älsklingsnallen http://myshabbychichouse.blogspot.com/2008/11/en-nalle-fr-livet.html

  Stort tack för utmärkelsen, det värmde verkligen. Du får den såklart tillbaks av mig också ska jag fundera på vilka jag ska skicka den vidare till.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Vilken julstämning! Beställde genast JUL-ljusstaken, men ville egentligen ha mer såklart!

  SvaraRadera
 12. *Fniss* har märkt det, att julen är lössläppt på Par Courrier. Ååååå det fanns så mycket fint, så svårt att välja man ville ju ha en hel del. Men skridskor och JUL-ljusstaken det blev det och någon...sak till.
  Hoppas att din helg är skön efter allt det jobb du har lagt ner på att få både barnkammarn och *julgodiset* klart.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 13. Oh no :-) Vågar man gå in och kika tro? Klart jag ska! Här kommer jag ..

  SvaraRadera
 14. Men tjena, vilka vackra bilder!! Så snygg din julavdelning blev. Kan tro att du har jobbat många timmar med den. Var tvungen att beställa jordglobskulorna, och några metallhjärtan:). Så nu är jag kund hos dig:D
  kram

  SvaraRadera
 15. Så mycket fint! Ska kika in på din jul i butiken:)
  Susanne

  SvaraRadera