tisdag 11 november 2008

Snö?.

(Snowtwig, finns i butiken - klicka på bilden)
Okej jag är ute lite tidigt kanske.., men jag längtar faktiskt efter snön för en gång skull. Av den anledningen att jag vill fotografera i snömiljö! Så den första dan snön ligger dj
up i Stockholm, då vet ni vad jag gör:)
Jag har ju pratat mycket om att jag gillar November, ja när det är vackert väder vill säga :) nu har det varit väldigt trist och typiskt novemberväder några dagar, inte alls lika skoj..

Den här bilden tog jag för något år sedan, så den är inte up-to-date :) Men visst är det vackert dom få gånger snön ligger så här djup på träd och mark. Men för det mesta brukar snön innebära problem för att inte prata om hur den ser ut efter några dagar..

Vare sig vi vill eller inte, så kommer den mer eller mindre, förr eller senare, beroende på var vi bor i Skandinavien :)

"Och i år ska jag "givetvis" bara gå omkring i stora stickade tröjor med maffiga halsdukar, lovika-vantar och matchande mössa, till det mina "rosiga kinder" och *alltid* en kopp varm choklad i närheten, snön kommer att ligga så där härligt tjock och mysigt knarrande och Julen kommer självklart att vara vit i år! jajamänsan :) *hihi* "

För tack och lov så har ju alla våra årstider sina absoluta höjdpunkter och när vintern är som vitast, ja då är det sååå vackert! Ser fram emot det :)

Glada hälsningar!
M

12 kommentarer:

 1. Hej hej... Jag håller helt och fullt med dig,,, det är nåt magiskt med snö,, särskilt om den blir hård och sprakande i varje steg man tar... Mmmmm!!! undra om de blir nån i år??? Nu har vi riktigt trist väder,,, blåser och regnar hela tiden här i Blekinge.. Grrrr....

  Jättemysig bild! Kram j

  SvaraRadera
 2. Men duuu vad vackra bilder igen !Du tar så otroligt bar bilder! Den med mycket snö är ju helt fantastisk!!!
  Kram Zinkbaljan

  SvaraRadera
 3. Jag igen...jo när du ska ha bloggskola igen så dår du gärna ta upp hur man tar bort ordverifieringen! Jag vill inte ha den hos mig! Och hur man lägger in så man kan ha reklam i sidan du vet. Kraaaam Zinkbaljan

  SvaraRadera
 4. Tjingeling i grå vädret.Längtar också efter snö i mängder...
  Borde kanske inte bo där jag bor efter som vi så sällan har snö?!
  *Ler*

  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Ok...då inte så förtjust i snö....men när man ser din bild från förra året så är det bara att hålla med ! ; )
  /Janne

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder..å håller absolut med dig..lääängtar efter snö å kyla! Helst nu..vet ju vilket gnällande det är sen om den ligger kvar i April! ..gillar din "romantiska" syn på saken..så ska jag oxå självklrt ha det!;-)
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte säga att jag direkt längtar efter snö, jag är mer sommarmänniska! Ser det däremot ut som på din bild kan jag tänka mig snö några veckor. Dessvärre blir det aldrig så utan bara slask. Men... julen blir vit i år... jajamensan!!!

  SvaraRadera
 8. Godmorgon Magdalena!

  Här regnade all snö bort i helgen men nu ser jag att marken skiftar i vitt igen. Enligt vadslagningsföretagen är chansen för en vit jul tydligen stor, så Din vita vinter kommer kanske till slut! Hoppas det! :)
  Jag var ut och tog det sista riset och mossan igår och är glad att jag lyckades "tajma" det så bra. Fick med mig några granar också (bilen var välstuvad!) och hoppas speciellt en av dem håller sig fin länge, länge. Det var granen jag letet efter i flera år och nu stod den där!

  Nu ska jag gå och göra brasa i spisen. Stora stickade tröjor, maffiga halsdukar, vantar och matchande mössa får vänta någon timme. Chokladen byter jag mot kalorisnålare the. ;)

  Morgonhälsning från Karin i sjukstugan Körsbärsgården...

  SvaraRadera
 9. Vilka vackra bilder! :-) Det är nästan så jag börjar längta efter vinter och snö... brukar sällan längta efter det... :-).

  Kram
  Beatrice

  SvaraRadera
 10. Så fina bilder, jag längtar såå efter snö hoppas på riktigt mycket snö hela vintern och framför allt en vit jul :) Kram!

  SvaraRadera
 11. Hallå Magdalena!
  Är som vanligt jätte nöjd med varorna..
  men jag har en fråga.. Om jag beställer med dig, kan du skicka varorna till en annan adress då? Skall ju fira jul i Norrland i sommarhuset och är lite sugen på en del annat i din underbara butik :-))
  Kram
  C

  SvaraRadera
 12. Det är så otroligt vackert när snön ligger på träden! Så var det förra julen. Ingen tö som det varit i några år, med blötsnö.
  Hoppas på en vit jul med massor av tung snö i år:)

  Så fin krans!
  Susanne

  SvaraRadera