lördag 28 juli 2007

Vintage-konst!

Under årens lopp har man ju samlat på sig en hel del ramar i varierande former, storlekar och färger med dom olika stilar man har haft...

Men istället för att dom där medelhavsblå, guld och tråk-trä-färgade ramarna ska ligga och damma i ett skåp så målade jag alla vita! Sen gick jag lös i lite gamla böcker som ingen läser, fyndade lite i en frimärksaffär som även säljer gamla brev och vykort (med ett annat ord kallat- Filatelister) och sen gjordes det nya tavlor!


Enkelt och billigt sätt att skapa sig lite "vintage-stil" :)

- Magdalena


5 kommentarer:

 1. Vad roligt att Du också ramar in lite udda ting!
  Jag köpte en hel karta med ängla-frimärken då vi var i USA för några år sedan och alla undrade vad jag skulle med så många frimärken till, det var ju tom fel valör för att skicka till Europa. Jag visste precis! De skulle ramas in!
  Nu hänger tavlan på väggen med övriga tavel-minnen från olika resor. Fina och inte alls skrymmande souvenirer.
  Önskar Dig en skön söndag och en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Vackra ramar och härligt drinktips nedan-tack för det!! Drajja är egntligen lite för alkoholstarkt tycker jag men väl maffig som drink och klasssisk... sist jag drack en var faktiskt i Köpenhamn..
  Mera drinktips!! ; )
  Underbar tvålsamling du har! Mari.

  SvaraRadera
 3. Tack och mera drinktips kommer! Kul att det uppskattas, då kommer det mera :) Finns det önskemål på något så hojta till, kan dom flesta och lite till ;)

  Må gott!
  Magdalena :)

  SvaraRadera
 4. Vad fiiint... & vilket sammanträffande,jag håller nämligen på att göra liknande till hallen :)

  SvaraRadera