söndag 22 augusti 2010

på väg tillbaka..

formex, aug 2010
Hej alla fina vänner ute i cyberspace! Tack för att ni hänger kvar trots detta långa uppehåll! och stort tack för alla varma och fina hälsningar från er, det har värmt mitt hjärta :-)
Ska försöka få igång bloggen igen! Mycket har hänt mig i sommar, tyvärr väldigt tråkiga saker som innebär en hel del förändringar i mitt liv, många saker att bearbeta som får ta den tid det tar och en ny väg att gå. Men även ljusglimtar med väldigt fina vänner som står vid min sida och stöttar.

Blickar framåt..
Nu står hösten för dörren och med det en ny säsong av hårt arbete, men med det jag brinner för förstås, mitt företag. Då är det roligt att kicka i gång säsongen med lite skoj. På bilden ser ni mig på mingelfest i PB Home´s monter en kväll på Formex-mässan förra helgen med live-musik, smarrig plockmat och gott att dricka, det var en riktigt rolig kväll med hela gänget som avslutades på Berns!
Tack Pia& Ben m personal för en helkul kväll, det behövde jag! Och självklart handlade jag en hel del av dem som dyker upp i butiken under hösten... ;-)

Massor av nyheter är självklart på väg in i butiken från och med nästa vecka och under hela hösten. E-butiken uppdateras i den takt jag hinner med, men för er som inte kan vänta rekommenderas ett besök i butiken på Karlbergsvägen 36>>, dit alla nyheter kommer först. För er som väntat på Amadora-porslinet så kan jag äntligen berätta att det kommer till Sverige och butiken i veckan!! Butiken har även fått lite uppmärksamhet i tidningar under sommaren, här kommer några klipp:

Aftonbladet, som lånade en av mina bilder. Känns hängmattan igen? Den stora bilden tog jag förra sommaren under mitt äppelträd :-)
ompublicerat reportage i ny tidning, Villa & Weekend

Aftonbladet igen, tipsar om nya butiken på Karlbergsvägen! Tack Helena Aro! :-D

Om 3 veckor bär det av till Milano! på inredningsmässa, på inbjudan av Italienska Handelskammaren i Sverige som deras gäst till Macef-mässan, jätteroligt! De har valt ut 10st(!) svenska inredningsföretag för att representera ett urval av den svenska marknaden, jag känner mig hedrad! (Jag var ju även en snabb sväng till Milano förra året, se inlägg här>>)
Milano-mässan innebär att jag inte hinner med min vanliga tur till Parismässan denna säsong, men det gör inget. De leverantörerna har jag kontakt med ändå.


Så mina vänner, nu ska jag bara värma upp min kamera igen och ladda batterierna som varit "off" hela sommaren och sakta hitta inspirationen och energin för höstens arbeten.
Carpe Diem!
stor kram,
Magdalena

12 kommentarer:

 1. Nu har jag suttit och njutit av dina vackra bilder här - både dina egna och andra inspirerande!
  Din butik är sååååå fin! Jag brukar kika in där då och då, eftersom jag bor i närheten!

  Allt gott till dej i fortsättningen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. I'm a big blinding light, ingen "liten" ljusglimt ;)

  kram!

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka!
  Ser fram emot alla dina fina inlägg...

  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Roligt att du är tillbaka! Ser framemot nya inlägg och dina underbara bilder! Kram!

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka vännen!
  Låter tryggt när kameran skall laddas.
  Vilken ära att bli inbjuden till Milano och vad spännande.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 6. Hej Magdalena!
  Så skönt att se dig tillbaka i cyberrymden! Det var så kul att träffas på Formex, tårar och allt ;) Tyvärr så visade det sig att klockan jag hade tittat på var alldeles för stor för vår vägg, så jag får fortsätta leta. Om du ser något i samma stil men kanske runt 70 cm i diameter så har du en kund här. Jag hoppas att du får en underbar resa till Milano med lagom mix av business and pleasure...
  Många varma kramar från Maria

  SvaraRadera
 7. P&B - Så nice så nice - Pia o Ben,
  De kan De!! Fantastisk monter - som vanligt, fast ännu bättre denna gång.
  Ser fram emot Dina inlägg och bilder.
  Må väl......
  Christopehr

  SvaraRadera
 8. Härligt att ha dig tillbaka, skynda långsamt, tittar in till dig då och då, ska bli spännande att se vad du har att bjuda på...Kramen

  SvaraRadera
 9. Hej !!
  Härligt att du är tillbaka !!
  Har saknat dina fina inlägg och dina otroligt vackra bilder, men ibland tar livet tag i en på ett oväntat sätt och då finns inte inspirationen till att blogga.
  Kul att höra att du åker till Milano, vilken heder att bli inbjuden dit !!
  Ha det så bra som du kan och ta hand om dig...
  Kram,Monica

  SvaraRadera
 10. Äh, man ska inte dissa folk bara för de tar lite bloggpaus. =)

  SvaraRadera
 11. Kram på dig stumpan! Hoppas att allt blir bra till slut. Vilka vackra bilder på dig :) både i montern, och i tidningen där du ser väldigt modellig ut :)
  Ha en jätteskön helg
  Kramar Karin

  SvaraRadera
 12. Mina varmaste kramar till dig M och varmaste tankar för både hopp & framtid! ♥

  Kram Jes

  PS! Sååå kul med din butik i Sthlm! Måste hälsa på dig när jag besöker huvudstaden näst gång! (Vi har lgh där så det lär väl bli snart...) :)

  SvaraRadera