tisdag 1 december 2009

dörrhandtagJag kom på att nu när vi snart ska renovera hallen måste även alla dörrhandtag bytas ut till något nyare. De dörrhandtag vi har nu är i mässing och kommer inte alls att passa in när allt annat blir nytt och jag föredrar dem i stålfärg i stället. Det måste då bytas i hela huset och det blir 10 dörrar. Frågan är om det ska vara , krom, aluminium, rostfritt stål eller mattborstad krom?? Dessa hittade jag på Beslagsboden och det fanns många att välja bland. Eftersom vi inte bor i ett sekelskifteshus så fick man snabbt välja bort gamla vackra handtag som jag tycker är så fina. Nä, det får bli något mer modernt men tidlöst.

3 kommentarer:

 1. Hm... själv skulle jag nog föredra det längst ned till vänster. Känns tidlöst men ändå modernt...
  Ha en trevlig advent/från en trogen läsare!
  Malin

  SvaraRadera
 2. Provkläm. Jag gissar att övre högra ligger bäst i handen. Och sekelskifteshus i all ära, men det finns många sorter att välja på då med. Och vi behöver långt fler än tio handtag, så det är inte att tänka på att byta ut allihop. :S

  SvaraRadera
 3. Mitt recept är att du skall känna hur handtaget ligger i handen. Sedan om det är krom, aluminium eller rostfritt eller mattborstad krom spelar egentligen ingen roll, eller? Alla de du visar är snygga. Men jag vet det är inte lätt. Jag kände igenom vårt nya handtag, och jag trivs med det.

  SvaraRadera