tisdag 2 oktober 2007

Härliga höst

Jag tycker så mycket om hösten, färgerna, dimman och det små ruggiga vädret :) Det känns alltid som en liten nystart för någonting och personligen har jag alltid tusen nya projekt på gång just på hösten. Jag är en levande idéspruta på gott & ont just denna årstid och kan vara allmänt frånvarande just därför, mycket tankar!
Bild på det härligt eldfärgade Vildvinet som växer runt omkring vårat hus och altnanen, så vackert.

Du vet väl att det går att mejla mig direkt om det är något du undrar över och jag blir alltid väldigt glad när ni skriver i kommentarerna, läser allt!! Tack för alla fina ord om mina butikstips, tipsa gärna mig om du vill se någon speciell butik i Stockholm. Det kommer såklart ny butik till helgen och även lite bilder på vad jag håller på med hemma just nu i renoveringsväg!

Ha en jättefin onsdag

magdalenashem@yahoo.se

8 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  Vildvinet är verkligen vackert på hösten! Det ser ut att brinna och ge allt det har innan det är dax att vissna ner.
  Här är vi krassliga och får inte mycket gjort, men jag gläds med Dig som har både energi och tid och som verkar få massa fint ur händerna! Härligt! :)

  Kram från Karin.

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra din entusiasm...själv tänker jag bara på julen ;).
  Jag har flera butiker som jag skulle vilja se, men de ligger ju ej i innerstaden...så jag antar att det inte lockar dig. Systrarna i Handelshuset , Neglingev 33 Saltsjöbaden är en. Åsa & Årstiderna i Nynäshamn är en annan. Oscar & Clothilde ligger i ju för sig på Nybrog 7.
  Jag förstår att du vill ha nära till butikerna...jag är bara nyfiken på dessa *ler*. Jag skriver som en chansning...kanske bor du nära nån???
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Nja jag bor ju egentligen inte "nära" stan längre, men har vägarna förbi då och då och känner till många av butikerna eftersom jag tidigare bodde i innerstan:) Butiker utanför Stockholm är om jag har tur att hamna där :)vilket jag hoppas på att jag gör! Så tipsa på, man vet ju aldrig, plus att det är kul för mig att bli tipsad om butiker jag inte själv besökt utanför "stadsmuren" :)
  Jag fyller på listan!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helt underbar blogg du har och jag är sååå glad att jag hittat hit!! Mitt hem liknar inte på något sätt saker du skriver om, lägger ut bilder på eller nåt sånt, men det kanske kan bli så! Kommer att återkomma ofta och massor till dig!!

  SvaraRadera
 5. Men jag bara älskar din blogg ju!! Precis min smak och jag är en fantast av den inredningsstil du kör på hemma. Ert hem är verkligen to die for:) Ska bli kul att läsa igenom din blogg när jag har mer tid över. Ha en skön ledig dag:) Sanna

  SvaraRadera
 6. jag älskar också hösten! Av samma anledningar som du...

  SvaraRadera
 7. Härliga bidler vilekn postlåda skillnad mot den vanliga gula som man oftast ser.
  Ella

  SvaraRadera