lördag 22 december 2012

God Jul, Merry Christmas, Joyeux Noël ♥♥♥

 Hej allesammans!
Oj det var länge sedan jag skrev något på bloggen, men ni kan nog ana att jag haft lite att pyssla med den senaste månaden ;-) Responsen om försäljningen av Par Courrier har varit stor och jag vill verkligen tacka alla det varmaste som visat sitt intresse från olika delar av Sverige. Vad som kommer att hända med Par Courrier och webbutiken avslöjar jag inte riktigt än, men snart :-) det får vara en hemlighet ett litet tag till.. men jag tror och hoppas att Par Courrier kommer att hamna i rätta händer..

Men förutom att sälja ett företag som är en större procedur än att sälja en villa och när man dessutom är sin egen mäklare, puh!  Så har jag vid sidan om det även väldigt mycket att förebereda och göra inför en utlandsflytt! 

Att flytta till Paris är ju inget man gör i en handvändning, bostad ska ordnas, min egen lägenhet i Stockholm ska hyras ut, bank och försäkringar i Frankrike måste såklart ordnas, min vovve Nelson måste ju givetvis även ha en hundförsäkring i Frankrike osv osv osv, så min to-do-lista är lång, men många saker har börjat kunna prickas av och går allt enligt plan så flyttar jag den 14 januari, herregud det är bara 3 veckor dit!!

Förutom allt det ovan så ska jag även dra igång mitt nya(!) företag.. 
Magdalena Martin PhotoArt 
vilket innebär nyregistrering av företag, bygga ny hemsida och försöka få igång allt som har med det att göra.


Och för att toppa allt det där, (som om jag inte hade nog med saker att göra..) så har jag skrivit in mig på Sorbonne Universitet i Paris..så från den 14 februari sätter jag mig i skolbänken igen, hjälp..!

Allt om detta, mina förberedelser inför Paris, tågresan ner med Nelson, min flytt, min lilla minilägenhet i Paris, att studera på universitet som 40-åring bland ungdomar, jobb, företagande, foto, försöka skapa en inkomst och överleva i Paris som fotograf, vardag och antagligen väldigt massa suck och stön över franska glosor, att börja om från början och annat i framtiden kommer ni givetvis få ta del av här på bloggen :-)
Jag hoppas att jag kommer att kunna inspirera andra, på olika sätt, att våga ta steget till en förändring eller nya utmaningar oavsett på vilket sätt man väljer att göra det och framförallt oavsett hur gammal man än är, det är aldrig försent att börja om eller satsa på sin dröm, om man vill och känner att man behöver det. Man lever ju faktiskt bara en gång..ta vara på det.
  Så med dessa ord, önskar jag alla mina fina vänner på bloggen en fantastisk Jul och trevliga helger ♥♥♥

..to be continued..
2013 

God Jul fina ni ♥
Blir jätteglad om ni går in och även gillar min nya företagsida på Facebook, jag kommer verkligen att behöva allt stöd jag kan få ifrån er :-)

9 kommentarer:

 1. Vad spännande det låter:) STORT LYCKA TILL med allt! Önskar dig ett härligt 2013! kram Alexandra PB Home

  SvaraRadera
 2. Oj, här händer det grejer. Ett stort lycka till med ALLT. Jag kommet i alla fall att följa dig. Så spännande. Du är ju min idol. Det hoppas jag inte att du glömt. Mvh Eva-Lotta på casa store/Pb Home

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt äventyr du skall ge dig ut på! Lev livet..fullt ut o njut av allt nytt! Stort Lycka Till!

  SvaraRadera
 4. WOW är nog rätt ord. Härligt!! Det gör du rätt i. Det märks på dina bilder att ditt hjärta finns i Paris . Ha det så bra och jag hoppas du fortsätter blogga så vi vet hur det går för dig . Lycka till Magdalena Kram Bitte

  SvaraRadera
 5. Jag önskar dig en riktigt GOD JUL och ojoj, vad mycket nytt och spännande du har framför dig! Lycka till och hoppas allt ordnar sig på bästa sätt. Njut av julen och det nya året!!!

  kram Sabina

  SvaraRadera
 6. Lycka till med allt i ditt nya liv:) God Jul/ hälsningar Johanna

  SvaraRadera
 7. En riktigt God Jul till med !
  Lycka till med allt Nytt !
  Varma Julkramar

  SvaraRadera
 8. God fortsättning till dig och stort lycka till med alla det nya!

  Kram Annika

  SvaraRadera