lördag 12 september 2009

Höst primörer..

foto: Magdalena
Lördagar brukar innebära lite extra god mat & dryck men även lite tid med kameran på dan, så jag tog mig en tur till ner torget och inhandlade lite härliga grönsaker, kantareller, färsk fisk till middan och en god flaska vitt vin som vi ska avnjuta ikväll.
(Couvent des Jacobins Blanc art.nr: 5798-01)
Men dom härliga och otroligt saftiga plommonen kommer från grannens träd, tack Lotta! :-)





foto: Magdalena
fina saker från butiken; vackra emaljserien, glaskanna som jag fyllt med avklippt trädgårds hortenisa, och en av de nya kökshandukarna som har en så härlig färg som går underbart ihop med det som handlades på torget idag :)




foto: Magdalena
dom små detaljerna som sätter pricken över i:et. Jag har alltid gillat emaljskyltar men det är svårt att hitta något som inte finns överallt redan. Vet inte om jag lyckades men jag gillar dessa i allfall ;-)
(fler varianter hittar du i butiken.)

foto: Magdalena
Underbara zinkbrickan som har plats för 13 (!) stearinljus, så maffigt! Sen är det bara att dekorerar med mossa, sten eller sand kanske. Fungerar faktiskt i alla säsonger tycker jag ;)
Superfin! kommer tyvärr inte in förrän i mitten av oktober men går att förbeställa redan nu.

Ha en fin-fin kväll & helg!
/Magdalena

8 kommentarer:

  1. Åh vilka ljuvliga bilder!!! Jag blir både hungrig och sugen på att klicka hem den där ljusbrickan! Å vilken jättefin bild på dig du har lagt in i vänsterspalten!!!

    Kramar från Vännäsby

    SvaraRadera
  2. Hei! En stund siden sist jeg var innom! Håper du har det bra, Magdalena?

    Ååå, så mye vakkert!! Jeg må ta meg en tur inn i butikken din med en gang ser jeg;) Er det ok å låne noen bilder og linke til butikken din - hvis jeg finner noe fint jeg har lyst til å tipse om på bloggen min?!

    Ha en fortsatt strålende helg! Skinner solen i Stockholm om dagen også?

    Klem Anette:)

    SvaraRadera
  3. DREGEL.....Fasen sitter här och klickar hem det ena efter det andra men inser sen att mitt amex ligger i makens plånbok....skit Undra varför det ligger där förresten, kan det vara för att jag behöver nån dags betänketid på alla inköp;o) Nåja, jag lär komma åter för zinkbrickan SKA jag ha, likväl som welcome to wine country, atelier skylten till kontoret och lite annat smått och gott. Ljuvliga prylar.

    I´ll be back!

    Kram!
    Mia

    SvaraRadera
  4. Oj oj vad mycket fint och vilka underbara bilder.
    Ha en fin söndag
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  5. Fantastiska bilder!!
    /Jackie

    SvaraRadera
  6. SÅ fin zinkbrickan blir jag blir verkligen sugen.
    /Vimsingen

    SvaraRadera
  7. Underbara bilder..vilken inspiration.
    Kram Lotta

    SvaraRadera