lördag 9 februari 2008

Sova...

Sömn och fritid är en bristvara hos mig nuförtiden...önskar verkligen att dygnet hade flera timmar...
Dom här supermysiga täckena ifrån HIMLA får ju inte mig att bli mindre sömnig, härliga färger- känns vårigt!

Har faktiskt flera butikstips som ligger och väntar på att läggas ut på bloggen, men tiden räcker inte till just nu. Vore jätteroligt för mig att veta om du besökt någon butik just för att jag tipsat om den eller om det var någon butik du inte kände till innan, blir lite nyfiken :) Eller är det något helt annat du kikar runt på här i bloggen, som sagt nyfiken blir man ju...

Men jag har lite saker i bakfickan som väntar... en tävling med ett väldigt generöst 1:a pris i samarbete med en inredningsbutik ni känner till
bland annat
, så fort det blir tid till övers bara...
:-D

Tack för alla goa avtryck ni lämnar bland kommentarer, NI gör verkligen min dag i all stress!
T a c k
&
Trevlig Helg!

Magdalena8 kommentarer:

 1. Bromsa lite och andas! Om så bara för en halv sekund. ;) Väntar med spänning på din nätbutik men inte om du är helt slutkörd när det väl är dags.
  JAg älskar dina butikstips. Tyvärr så bor man i Skåne och kommer därför inte till dem. Jag älskar butiker som även har webbutik. Men annars är bilderna underbar inspiration.

  Kram på dig och ta hand om dig!

  SvaraRadera
 2. Kikar in & säger Bon Jour :)

  Ser verkligen fram med nyfikenhet på din nätbutik, låter så spännande och roligt...men du! Glöm inte att ta hand om dig mitt i all stress :)

  Ha en fin helg!

  Kram /Jes

  SvaraRadera
 3. Hej igen!

  Så spännande det låter med din butik! Kul att jag fick ha med ditt namn i sammanhanget i mitt inlägg! Du har så fantastiskt fina bilder på din sida och så många roliga intressanta tips!
  Jag ser med spänning fram emot kommande bilder och din butik!!

  Ha en skön och vilsam helg!!
  (...och självklart får du länka mej!!)

  Kram

  Lisa

  SvaraRadera
 4. helt underbara färger! dom skulle man säkert sova gott i! Trevlig helg/Annelie

  SvaraRadera
 5. Den perfekta bloggen för mig! Vill gärna ha tips på butiker! Och snygg layout var det också. Hoppas det är okej att jag länkr till dig.

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 6. Hej Magdalena!
  Vad roligt att Du tagit Dig tid och gjort nya inlägg! :)

  Jag och en vän har varit ut på en rundtur idag. Startade med Koffert i Björbo och for sedan vidare till Tulavippan, Dalarnas största loppmarknad, via en trevlig antikbutik i Mockfjärd. Kändes som att vi var lååångt hemmifrån. Blev en del fina fynd, även om det inte var den huvudsakliga avsikten med turen.Ibland är det skönt att åka iväg och "bara vara" ett litet tag. Hinner Du det nån gång nu för tiden? Hoppas det, även om det kanske bara blir korta stunder!

  Önskar Dig en skön fortsättning på helgen!
  Kram från Karin.

  SvaraRadera
 7. Var rädd om dig och ta det lugnt mitt i allt!!! Men jag förstår att det är mycket som ska hinnas med! En tävling låter kul!

  Hoppas att helgen varit toppen! Kram!

  SvaraRadera
 8. ljuvlig bild.. svala färger. Snyggt.
  ha en trevlig söndags kväll:)

  SvaraRadera