torsdag 22 november 2007

Snart december...

bild: Potterybarn
Det börjar närma sig december med stormsteg... och jag ska faktiskt på årets första julbord redan i morgon ! Så jag tänkte att det var dags att jula till det i bloggen lite med mera rött och en härlig bild jag hittade hos PotteryBarn. Så där vill jag att min jul ska se ut, hur mysigt som helst!! Jag hör nog till dom som köper julklappar i sista minuten tyvärr och särskilt detta år blir det nog verkligen så...så mig kan man se stressa runt 2 dagar innan julafton för att få ihop allt! Varenda år tänker jag att man borde börja i april (!) så slipper man tänka på det sen *skratt* men det är väl inte lika stor sport då *hehe* Hur brukar ni göra?

Mera julbilder ifrån mig och butiker kommer förstås i bloggen under hela december. Kommer även att runda av året med att utse mina absoluta favoritbutiker i olika teman och även ge Er möjligheten att tycka till om vad ni gillat för butiker mest :) liten omröstning kommer senare!

Vill passa på att önska er en riktigt trevlig helg!
kramar
Magdalena

14 kommentarer:

  1. Hej Magdalena,

    Har precis besökt din blogg för första gången. Blev tipsad av Goa på Landamot. Hon tipsade därför att du alltid har så många bra tips om var man skall shoppa i Stockholm. Skall besöka min dotter nästa vecka så skall jag besöka så många jag hinner av din butikslista.
    VILKEN underbar blogg du har. Gillar din layout. Hur gör du?
    Dessutom tar du underbara foto.
    Nu kommer jag att länka dig om det är ok?
    Hoppas att du skall få en skön och avkopplande tur till Norge. Där hittar du nog rätta stämningen.
    Passa på att bara vara!
    Kramisar Jeanette

    SvaraRadera
  2. Hmmm..ta det nu lugnt i Norge!!
    *tittar på dig med stränga ögon*
    Hälsa Maken :-)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jättesöt bild, jag gillar din blogg skarpt, så jag tog mig friheten och länkade till dig.
    Tack för alla fina tips!
    KRAMIZZZZZZZ

    SvaraRadera
  4. Önskar Dig en riktigt trevlig helg i Norge!Kanske Du får tillfälle att köpa någon julklapp också. :)

    Stor kram från Karin som ska till Staberg på julmarknad i morgon och kanske kan hitta något fint!

    SvaraRadera
  5. Åh, det er alltid så mye vakkert å se her inne! Nydelig bilde fra Pottery Barn. Akkurat slik ser det ut i mitt hode også, det jeg forbinder med en riktig Country Julefeiring. Burde i grunnen dra litt mer rødt inn i huset. Ja, for det hører jo Jula til. Her tar vi det alltid rolig. Spesiellt de siste 5 åra. Vi bor jo i Nederland og her er tradisjonene helt annerledes. De er ikke så veldig opptatt av pakker og pynt som Skandinaviere er, men jeg savner allikevel den biten. Hjemme var det alltid Julegavekjøp sammen. Da dro vi en hel gjeng og handlet, spiste og skravlet. Har aldri forbundet Jul med stress jeg faktisk. Kanskje fordi jeg begynner i God tid?
    Ha en skjønn og god helg !
    Aina

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig bild, man blir verkligen inspirerad att börja jula till det. Har lite problem med snön bara.

    SvaraRadera
  7. Åååå det så jo bare skikkelig koselig ut! Det bilde fikk iallefall meg i riktig julestemning!
    God helg til deg også!
    Klem Beth

    SvaraRadera
  8. Jaahaaru, jag brukar hysteriskt springa i cirklar veckan före jul :) Varje år tänker jag att jag ska handla klapparna i tid men det har ännu så länge aldrig hänt ;) kanske blir det första gången i år *hoppfull* Den skyltbutiken var ju hur charmig som helst. Den skylten med FATTIGHUS skulle passa hemma hos oss *skrattar*
    Ha en skön lördag
    Kram Karin

    SvaraRadera
  9. Oj va mycke shyssta bilder det var på din blogg nu.kul
    Annmarie

    SvaraRadera
  10. Hej kikade in på din inspirerande sida. Den är som en vacker uppslagsbok :-)

    SvaraRadera
  11. Vilken mysig bild!!!

    Visst är det bra att vara ute i god tid! Jag har faktiskt bara ett fåtal julklappar kvar...men så gör vi också så att vi bara handlar till barnen numera. Alla vuxna köper en julklapp var för 100:-, denna numreras och sen drar vi lott så att alla vuxna får en var. Fungerar så bra för oss!
    Ha en toppensöndag! Kram!

    SvaraRadera
  12. Nu blir man riktigt sugen på att besöka solgården. Du bjuder på massor av butik tips på ställen jag aldrig varit. Mycket fin inspiration tack!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Jag ville vara dä utanför dörren och uppleva allt det vackra och fina! Förr, när jag yrkesarbetade, köpte jag julklappar vid första höstrean och var i princip klar med alla inköp till 1 december. Nu - när jag har all tid i världen - är det litet segare och klappköpen kommer inte igång förrän under första veckan av december och fortgår tills allt är inköpt. Å andra sidan har vi reducerat klappinköpen, så det blir inte så jobbigt men,,men.... tid tar det! Mysig söndag önskar jag dig söta Magdalena

    SvaraRadera