onsdag 20 maj 2009

dekrebo kids!

bilder från dekrebo
I dag tänkte jag göra ett undantag från inredning och tipsa om en e-butik som säljer barnkläder! :-D
En vän till mig, Fia som är svensk men som bor i Frankrike sedan 2 år tillbaka har precis öppnat upp e-butiken och det egna märket
dekrebo!


Så självklart vill jag puffa för hennes nya butik! Du kan även hälsa på i hennes personliga blogg! och följa lite vardagsliv uppblandat med jobb :)
dekrebo kids-bloggen>>
dekrebo är ett barnvarumärke för flickor 1 till 6 år som skapats med syftet att göra något lite annorlunda. Kläder som inte är för barnsligt, men ändå lekfullt och riktigt bekväma att bära. Unika och vackra kläder som är gjorda för hand och med massor av hjärta.bilder från dekrebo
Fia beskriver butikens stil som nordic bohemisk med lite franska touch - lite vintage känsla och en del rock'n roll. Hennes egna liv spenderas mellan stranden och den stora staden, och hon ville göra kläder som fungerar perfekt för båda tillfällena. kläder att må bra i!

Företaget är ett familjeföretag (mor och dotter) som startade i Stockholm, Sverige 2007.


bilder från dekrebo
Alla
kläder är designade och tillverkade lokalt i Anglet, i sydvästra Frankrike nära Atlanten. Kollektionerna görs i små kvantiteter som gör det möjligt att hålla produktionen lokalt och alla kläder är handgjorda.

bilder lånat från Fias blogg

www.dekrebokids.com
Stort grattis! till öppningen och jag önskar all lycka till er nya fina butik!! mer skrivet om dekrebo kids kan ni bland annat läsa om på Milla Milanos blogg!

kram, Magdalena :)

1 kommentar:

  1. tack för tipset, ska genast kika in!

    Flickor 1-6 år kommer jag ha två av inom kort...:o)Men lillasyster lär väl få ärva allt, stackarn.

    Kram och trevlig helg!
    Mia

    SvaraRadera