onsdag 30 september 2015

A surprise proposal in Paris!

Att få vara delaktig i andras överraskningar är alltid roligt!
Jag blev kontaktat av Jeffrey från Cleveland Ohio som planerade att fria till sin flickvän Jordane när de var i Paris. Sagt och gjort och några mail senare planerade vi hans frieri och bestämde datum och plats! Och hon sa JA såklart ;-)

Some words from the couple:

- Best photographer in Paris!
Magdalena was terrific and seamless to work with, especially booking her and traveling from another country. We booked a three hour shoot and she met us prior to the shoot to ensure our engagement photo session exceeded our expectations. She personalized our shoot to ensure our photos captured our personalities. We highly recommend anyone coming to Paris and wanting professional photography done to hire Magdalena.  We started the process as colleagues and ended as friends! Jeff & Jordane - Ohio, USA.



Härligt par och jag hoppas de kommer få ett fantastiskt bröllop inom ett år :-)

Photos by Magdalena Martin







tisdag 29 september 2015

Details from a wedding in Paris


Något jag gillar att fotografera och det kommer ju säkert även ifrån min inredningstid och webshop, är att fotografera detaljer :-) Det ger en än närmare inblick i de små sakerna som ger helheten, eller hur! :-)
Dessa bilder är ifrån det Amerikanska brudparet Emily och Lou´s bröllop i Paris. Mer bilder från deras dag kommer i ett senare inlägg.. 
Photo by Magdalena Martin

måndag 28 september 2015

Svenskt höstbröllop i Paris!






  Sara & Vesam från Sverige som för tillfället bor i Stockholm kontaktade mig i Februari i år för deras bröllop i Paris. Tiden går fort och i helgen var deras stora dag! De försökte hålla det hemligt till sista sekund för sina nära och kära eftersom de valde att åka till Paris själva. De vigdes på Svenska Ambassaden i Paris den 25 September. Efter deras vigsel valde de att ha en picknick på tuman hand i Jardin du Luxembourg, där jag träffade upp dem :-)
Vi fotade runt i Paris vid Ile Cité och Ile Saint Louis i ca 4 timmar och tiden gick så fort! Detta par fick jag en otroligt fin kontakt med och jag önskar dem en fantastisk framtid tillsammans!

Photo by Magdalena Martin

onsdag 23 september 2015

Vad har hänt sen sist??

 .....
Bonjour!!!!
Herregud, det var länge sen jag bloggade..typ ett år sen eller nåt? Vet inte om ni fortfarande kikar in här då och då?
Hursomhelst, livet rullar på i rasande fart här i Paris och jag arbetar numera heltid som Bröllopsfotograf i Paris! :-) Ja det är inte bara brudpar, det kan även vara frieri, bröllopsresa eller par som firar något.
Jag fotar ca 50 par per år i Paris men det verkar bara bli mer och mer,  och det är vansinnigt roligt!



 Så nu är min fråga..
Vill ni att jag börjar blogga igen?
Kan ju även nämna att jag köpt lägenhet i Paris och totalrenoverat den, så det finns även en massa inredning och renoveringsbilder att blogga om ;-)
Skriv en hälsning i kommentarer så kanske jag drar igång bloggen igen! :-)
Om det inte går att skicka en kommentar, så skicka en hälsning via mina andra kanaler.
Ha det gott så länge!
Kram

PS jag finns även precis som förut på: Facebok, Instagram och Pinterest.
och min hemsida med galet mycket bilder ;-) hittar ni här:

Photos by Magdalena Martin