måndag 21 juni 2010

nytt





foto: Magdalena
Att fotografera textilier för att beskriva känslan och upplevelsen av material för e-butiken är inte alltid det lättaste, men jag hoppas att dessa bilder kan ge en liten hint om hur fint jag tycker att detta är :-) Nu är e-butiken uppdaterade med dessa varor!>>



foto: Magdalena


www.parcourrier.se

lördag 19 juni 2010

Magiskt!

foto: Leifrjansson
Måste ju tillägga att jag blev helt förtrollad av sagobröllopet i lördags, helt magiskt vackert- som en saga i rena rama Disneystilen, fast bättre! wow!

foto: Claudio Bresciani
Stort stort grattis till Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel, vilket par, vilken kärlek, vilket bröllop!!

Foto: Fredrik Sandberg

for english readers who wants to se more!, click here:


Sveriges Kungahus

or here:
SVT


fredag 18 juni 2010

premiär i butiken idag!



Lansering av Cape Flattery i Sverige!
Som första butik i Stockholm och som enda butik på nätet ( fr om 21/6) är det jätteroligt att få lansera detta märke med fantastiskt fina textilier och tavlor av hög kvalité.


foto/bilder: Cape Flattery


Besök deras hemsida här>>

foto: Magdalena/från butiken
Kuddarna är tillverkade i ekologisk hampa alternativ antikt tyg i en mix av hampa och bomull. Hampa är ett mycket miljövänligt och slitstarkt material. Hampan är skördad i Europa och bearbetad i en miljövänlig process från planta till färdig produkt. Alla kuddar säljs med innerkudde i fjäder och dun, tvättas i 40grader. Prisklass från 595kr- 1295kr

foto: Magdalena/från butiken
Vintage Station StopsKollektionen hämtar sin inspiration från gamla stationsnamn i New York. Motiven trycks på Canvas och ramas därefter in i en klassisk träram i svart. Tavlorna går att beställa med eller utan glas. På bilden är de utan glas. Fler varianter och storlekar kommer i höst. Beställningsvara.

Tavlorna hittar du här>>
Mer info och bilder samt uppdatering i e-butiken kommer! Missa inte!
www.capeflattery.net

Finns i Par Courrier butiken på Karlbergsvägen 36 från och med idag! och i e-butiken från och med måndag den 21 juni!

torsdag 17 juni 2010

små ögonblick

foto: Magdalena
Även om butiken inte är så stor till ytan så vimlar det av små ögonblick att fånga :-) Så det gäller att passa på att föreviga dessa godbitar innan de tar slut eller innan man gör om.

foto: Magdalena
Önskar en fin dag till er :-)


tisdag 15 juni 2010

stills..




photo: Magdalena Ahlberg

Fotografering handlar ju självklart mycket om känsla, att både hitta tiden och inspirationen för att fånga, arrangera objekt och ting på ett speciellt sätt och det finns ibland många dagar då varken det ena eller det andra infinner sig.. Men i går hann jag ta lite bilder som jag inte hunnit eller hittat inspirationen för att göra på ett tag.



photo by Magdalena Ahlberg
Åter igen så dyker det upp saker som inte finns att hitta i e-butiken och så kommer det tyvärr att bli till och från, jag hinner tyvärr inte uppdatera hemsidan med alla nyheter som kommer in. Ser du något på bilderna som du inte hittar i E-butiken och inte har möjlighet att komma till butiken i Stockholm- kontakta mig via mail! Annars rekommenderas ett besök! :-D

(mailadress: magdalena.ahlberg@parcourrier.se)

photo: Magdalena Ahlberg



photo: Magdalena Ahlberg

Salt och Pepparkar>> från Frankrike åter i lager, men med nytt utseende! Skaldjursplatåer precis som på bästa Bistrot finns att beställa igen! Passar till alla skaldjur i sommar och perfekt till kräftorna! Vackra vinkylare, ja kan det bli bättre än så här till festen? ;-)


Karlbergsvägen 36 i Stockholm eller...
www.parcourrier.com



Ha en fin dag!

fredag 4 juni 2010

Trevlig helg & dagens ros

Underbart väder, skrikande Studenter på lastbilar i hela stan och Stockholm Maraton i morgon. Sommaren är här :-)



Två inredningstidningar har tipsat om butiken!
I nya numret av Allt i Hemmet skriver dom om butiken i Stockholm, så dagens rödaste Ros till redaktionen! :-D



Den andra rosen går till en finsk (!) inredningstidning som heter KOTI JA KEITTIÖ som har hunnit tipsa! De var här och fotade mig och butiken för några veckor sedan för ett reportage om shoppingtips i olika stadsdelar i Stockholm och Par Courrier fick vara en av representanterna för Vasastan, kul! Så där står jag utanför butiken i bilden upp till höger :-)

Tack snälla alla ni som tipsar om butiken, både tidningar och bloggar, ni anar inte hur glad jag blir!

Trevlig helg på er allesammans!
//M