lördag 30 augusti 2008

100 000 besökare!!!

100 000 besökare måste naturligtvis firas!

Detta är vad jag håller på med nu. Det är förstås mycket inredningsmässor just nu och laddning inför nya produkter till butiken. Anmäl dig till Nyhetsmailet, se länk vid sidan om. Så missar du inget nytt kring butiken :)


Jag blir så glad för att ni hittar hit, gamla som nya!

Höstmys i fåtöljen

Önskar alla en underbart härlig höst med allt det mysiga den för med sig, kantareller och äpplen, fantastiska färger i naturen, höstmys och promenader, levande ljus, kurra in sig i soffan med en bra bok, umgås, och allt pyssel som brukar sätta fart, nystart och energi.

Sköt om er allihopa!
K R A M A R
Magdalena


söndag 3 augusti 2008

Paus!

Jag tar en liten sommar paus :)


Men det finns massor att läsa och titta på sen gammalt..
Allt hittar du i Arkivet/Mina tidigare inlägg ,i menyn.

Anmäl dig gärna till PAR COURRIER´s nyhetsmail då missar du inga nyheter runt butiken samt att det blir självklart ett nyhetsmail med mycket bilder :)



Bilderna visar produkter från butiken


Att jag har en förkärlek till gamla brev, frimärken och stämplar har ni nog förstått sen länge. Här ser ni några gamla brev ur en stor samling som jag har. Många är ifrån 1800-talet! Bakom breven kan man ana en av dom fina plåtlådorna från butiken, passar ju väldigt bra till att förvara brev i, om man får några nuförtiden vill säga :)




Det går alltid att nå mig på min mail:
magdalenashem@yahoo.se

Jag svarar alltid på alla mail så fort jag hinner.

Frågor kring butiken PAR COURRIER, se hemsidan för kontaktinfo.

Åter igen
S T O R T T A C K!

och bamsekram till er alla!


/Magdalena

To sleep, perchance to dream...

Sovrummet totalrenoverades när vi köpte huset, och här har vi valt ljusa, tidlösa och lugna färger. I fönstrena har jag valt att ha dubbelgardiner, dvs ett vitt tunnt närmast fönstret och sedan ett kraftigare innanför. Detta fönster går ända ner till golvet, men är helt stängt och går alltså inte att öppna alls, lite synd men för övrigt väldigt fint :) Dom andra fönstrerna (syns ej på bild) är vanliga mått. Byrån är ifrån IKEA, finns att köpa i vitt men i vårat fall var den från början trären som jag sedan målade om. Klädbetjänten är i från butiken och kuddarna har jag sytt själv.

Längs ena långväggen finns det inbyggda garderober, och i taket som är nylagt placerade vi "spottar" så att man får bra belysning när man öppnar garderobsdörrarna. Spegeln är ett källarfynd från förr som jag målat om.


Ovanför sängen har vi satt en lång ikea hylla i klarlackat vitt, bra till att placera böcker, fotografier, tavlor eller annat :)

Det var lite ifrån vårat sovrum, ha en fortsatt skön söndag!
*kramar*
/M

fredag 1 augusti 2008

White, red and blue

Gästrummet det *nya* har jag inte visat så mycket av, det skulle egentligen bli ett bibliotek från början... Nu är det ett kombinerat gästrum :)
Fast så här är det inte inrett i vanliga fall, detta är "inrett" för foto nu, annars är det mer neutralt. Mer lantligt och ljusa färger. Andra kuddar och privata tavlor etc. Det mesta ni ser på bilden nu är ifrån butiken.

färglatt värre om man nu får säga så om endast 3 färger...

Oxfordklockan

Jag och mina livbojar :-D Just denna har jag sparat för butikens räkning och kommer att användas när det behövs för bilder. Tyckte den var så härligt, perfekt sliten med fina färger.
Herrbetänten hittar du i butiken.

/M